IMPLEMENT CONSULTING GROUP

Implement Consulting Group er en skandinavisk baseret managementkonsulent­virksomhed med 500+ konsulenter i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Schweiz. Vi hjælper private og offentlige virksomheder med at gennemføre strategiske transformationer.

BESØG HJEMMESIDE

 

NØRGAARD PIENING

NØRGAARD PIENING er et advokatkontor af erfarne udbudsjurister, der tilbyder rådgivning om indkøb, udbud og IT-kontrakter. Firmaet er oprettet med et oprigtigt ønske om at gøre en forskel inden for indkøb.

BESØG HJEMMESIDE

DANSK ERHVERV

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

BESØG HJEMMESIDE

UDBUDSVAGTEN

UdbudsVagten udfører datadreven rådgivning, og tror på at intelligent brug af offentlige data, kan hjælpe alle virksomheder, uanset størrelse, med at vinde opgaver i offentlig sektor.

Med den egenudviklede og forskningsbaserede søgeteknologi, opsamler og strukturerer UdbudsVagten offentlige data, gør dem søgbare, og formidler dem på en måde, der sikrer et solidt beslutningsgrundlag for slutbrugeren – hver dag.

BESØG HJEMMESIDE

DI

Dansk industri

BESØG HJEMMESIDE

BIRD & BIRD

Der er tre centrale områder, hvor Bird & Bird adskiller sig fra konkurrenterne: vores dybtgående viden om industrier, enestående klientservice og international rækkevidde. Disse forskelle forstærkes af vores engagement i forhold til tydelighed, originalitet og passion.

BESØG HJEMMESIDE

HORTEN

Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor teknologisk udvikling og nytænkning er bærende – såsom energi og forsyning, Life Science og Health Care, it, teknologi og medier samt den offentlige sektor.

BESØG HJEMMESIDE

Victoria Concepts